ÖverlĂ€gg

Homestyling & inredningskonsult i Törnby

VĂ€lkommen till Homestyling365.se 👋

VĂ„rt mĂ„l Ă€r att hjĂ€lpa dig öka vĂ€rderingen pĂ„ din bostad eller lokal ✅

VÄra inredningskonsulter i Törnby stylar din bostad eller lokal sÄ att den blir lÀttsÄld och attraktiv inför visning och försÀljning.

Nyckeln till en bra affĂ€r till önskat pris Ă€r att förmedla rĂ€tt kĂ€nsla – en stilsĂ€ker helhet dĂ€r alla detaljer samverkar i harmoni.

DÀrför rensar vi bort, flyttar om och inreder trendmedvetet för att skapa luft, rymd och kÀnsla.

NÀr du lÀmnar över nyckeln till oss kan du vara trygg i att dina rum genomgÄr en förstklassig styling.

Med fingertoppskÀnsla och stor erfarenhet av att skapa attraktiva och sÀljande miljöer dÀr helhet och stÀmning ligger i fokus, hjÀlper vi dig med en professionell homestyling i Törnby sÄ att förutsÀttningarna blir det bÀsta inför försÀljningen av din bostad.

Vi har förmÄnen att fÄ vara utvalda att samarbeta med en rad marknadsledande varumÀrken, och vi inreder med high end-design och snittblommor bestÀllda direkt frÄn Holland.

Med varsam hand ger vi din bostad en finish som fĂ„ andra kan leva upp till – och dammar av och spacklar igen efter oss.

Din bostad Ă€r i trygga och kreativa hĂ€nder med oss 😍

Inredningskonsulter i Törnby med ROT-avdrag ✅

Ofta Àr hela eller delar av kostnaden för homestyling/homestaging avdragsgill.

NĂ€r din bostad Ă€r sĂ„ld fĂ„r du nĂ€mligen dra av vissa av dina utgifter för försĂ€ljningen – konsultation och fotografering, ommöblering, lĂ„n eller hyra av möbler och tillfĂ€llig magasinering till exempel.

Men möbler som du vÀljer att behÄlla frÄn homestylingen, och andra utgifter kopplade till ditt nya boende, Àr dock inte avdragsgilla.

Vi hjÀlper dig gÀrna rÀkna pÄ vad som Àr avdragsgillt inför just din homestyling i Törnby.

3 tips inför din homestyling i Törnby ✅

  1. NÀr du ska anlita en stylist sÄ Àr det viktigt att vÀlja rÀtt stylist för just din bostad. Stirra dig inte blind pÄ offertens pris.
  2. VÀlj den stylist som du tror kan framhÀva din bostad pÄ bÀsta sÀtt.
  3. Hitta en stylist som kan hĂ„lla den berömda balansen i sin styling, utan att bostaden blir â€Ă¶verstylad”.
    En duktig stylist kan ta till vara pÄ det som finns, men ÀndÄ utföra underverk.

Vanliga frĂ„gor om homestyling i Törnby ✅

đŸ€” Vad Ă€r homestyling och homestaging?

Homestyling Àr ett svenskt ord för engelskans home staging, det vill sÀga att stajla en bostad inför en visning sÄ att försÀljningsvÀrdet förhoppningsvis ökar.

Uttrycket myntades av den amerikanska toppmÀklaren och inredningsdesignern Barb Schwarz i slutet av 70-talet, men i Sverige dröjde det Ànda till millennieskiftet innan fenomenet slog igenom, frÀmst tack vare olika tv-program om bostadsförsÀljning och inredning.

En del skiljer dock pÄ homestyling och homestaging och menar att homestyling Àr nÄgot du gör för din egen skull, medan homestaging görs för dem som eventuellt kommer att bo dÀr.

I en mindre homestyling kan du piffa upp inredningen med nya textilier, vÀxter och tavlor, medan du i en större mÄlar om, fraktar bort gamla möbler och lÄnar in nya.

Det finns mÄnga homestyling- och inredningsföretag som kan hjÀlpa dig, dels med just magasineringen av gamla möbler och lÄn av nya, men ocksÄ med sjÀlva stajlingen. Eller sÄ kan du förstÄs göra stajlingen pÄ egen hand.

đŸ€” Vad kostar homestyling inför försĂ€ljning?

Priset för homestyling varierar stort beroende pÄ bostaden och vilken typ av hjÀlp du vill ha.

Som exempel kan en konsultation kosta omkring 2 000 kronor medan en större styling med inhyrt möblemang kan kosta frÄn 20 000 kronor och uppÄt.

đŸ€” Är homestaging avdragsgillt?

En del av kostnaden för homestaging Àr avdragsgill. Utgifterna som Àr avdragsgilla Àr konsultation och fotografering, ommöblering, hyra av möbler under visningen och tillfÀllig magasinering.

đŸ€” Hur mycket pĂ„verkar homestyling slutpriset?

Idag föreslÄr mÄnga mÀklare att du tar hjÀlp av en inredningskonsult för att fÄ hjÀlp med homestyling nÀr du ska sÀlja sin bostad. De vet att det ger en effekt pÄ slutpriset. En inredningsstylist kan se detaljer som kan göra stor pÄverkan pÄ helhetsintrycket av din bostad.

Dessutom kan stylisten se bostaden utifrÄn köparens perspektiv och pÄ sÄ vis framhÀva din bostad för att locka sÄ mÄnga spekulanter som möjligt. Det skapar bÀttre förutsÀttningar till fler budgivare och ett högre slutpris.

Men det Àr förstÄs mÄnga andra saker som spelar in. Bland annat bostadens skick och adress, men Àven vÄningsplan eller om det finns balkong eller ej. DÀrför Àr det svÄrt att sÀga exakt hur mycket en styling gör för just din bostads slutpris.

GÄ istÀllet till dig sjÀlv och tÀnk pÄ hur du skulle agera som spekulant. Vad Àr viktigast för dig? Efter omrÄde, adress och utgÄngspris sÄ Àr det ofta bostadens bilder som Àr avgörande om du gÄr pÄ en visning eller inte, eller hur? Bilderna Àr oerhört viktiga för att tilltala spekulanter.

đŸ€” Varför vĂ€lja homestyling vid försĂ€ljning?

Förmodligen vill du som de allra flesta andra fĂ„ sĂ„ mycket som möjligt vid en försĂ€ljning. Genom att framför allt skapa en inspirerande och sĂ€ljande miljö dĂ€r man knyter ihop helhet och stĂ€mning, dĂ€r fokus ligger i rĂ€tt möblering och detaljer som presenterar ytor och funktionalism sĂ„ kan kunden dĂ€rför förestĂ€lla sig sitt ”nya hem”.

Din homestyling och inredningskonsult i Törnby hjÀlper dig hela vÀgen.

Vi hoppas verkligen ni vĂ€ljer Homestyling365 ifall ni Ă€r pĂ„ jakt efter en homestyling eller inredningskonsult i Törnby 🙏